Fogási Napló Rögzítő Rendszer

Tele van már a hócipője az állandó fogási naplók összesítésével, esetleg saját statisztikát vezetne?
Több rászánt nap helyett, pár óra alatt néhány kattintással mind ezt megteheti a rendszerünkben.

Két fajta bejelentkezést integráltunk a rendszerbe, hogy egy időben több felhasználó tölthesse fel a naplókat a gyorsabb feldolgozás érdekében. Másrészről a jogosultságok elosztása. Az elnöknek van joga a statisztikákat megtekinteni kinyomtatni közzétenni. Egy titkár vagy ügyintéző csak a Horgászegyesület Tagjait vagy fogásait rögzítheti.

Mindkét belépési szint egy könnyen kezelhető felületet rejt maga mögöt, ahol a munka élvezhető. Egy soros fenti menüből tudunk bármit elérni. Bármely oldalról visszaléphetünk a böngésző visszagombjával vagy a bal felső sarkoban lévő Főoldal gombbal.

Az elnöki belépésnél a kezdőoldalon minden fontos statisztikát látunk a jobb oldali Formanyomtatványoknál egy gombnyomással elérjük a további lekérdezéseket.

Elfelejthetjük a papiron való számolást! Miután feltöltöttük a rendszerbe az Egyesület horgászait. Ezt követően megkezdhetjük a Napló Műveleleteknél a fogási naplók rögzítését. A lehető legegyszerűbben van elkészítve, első lépésként kiválasztjuk a legördülő listából melyik horgász naplóját fogjuk a kezünkben és az összesített táblázatban lévő eredményeket beírjuk a megfelelő négyzetbe. Az egyesület összesen 8 db saját kezelésű vizet tárolhat. (ez bővíthető) A más horgászkezelésű vizeken fogott halakat pedig az Egyesület megyéjében bejegyzett vízterületek közül választhat mely tavon milyen halatt fogott a horgász. 

Az elnöki bejeltkezésnél tudunk rossz fogási naplót törölni, amit véletlen félre rögzítettek. Természetesen egy kattintás az egész kiválasztjuk a listából mely személyt szeretnénk kitörölni majd a törlés gombra kattintunk. Emellett megtekinthetjük a Fogási Naplók statisztikáját, hogy a kiadott naplók közül, hányan adták le, mely horgász nem fogott semmit és melyik fogott 100 kg felett. Minden listát egyenként megnézhetünk, akár ki is nyomtathatjuk.


Fogási napló rögzítő rendszer további előnyei

  1. Most fogási naplóit bármely egyesület 1-2 nap alatt feldolgozhatja, akár 20.000 horgászról a FOGÁSI NAPLÓ FELDOLGOZÓ rendszerünkkel pár perc alatt bármelyik statisztikát legenerálja.
  2. Online tárolás: bárhonnan, bármennyien akár egy időben rögzíthetik a fogási naplókat.
  3. Lehetőség van nagyobb taglétszámmal rendelkező horgászegyesületek számára évente a tagok importálására 2000 Ft-ért, ami csak annyit tesz ki, hogy a SZÁK rendszerből ki exportált taglistát kollégáink importálják a He. adatbázisába.
  4. Több statisztikát is figyelemmel kísérhetünk ha a Belépés HE. Elnökeként választjuk. Már belépve középen látunk különböző statisztikákat fogásokról, ez alatt a horgászjellegeket a tagokról. A "Napló műveletek" menü alatt a Fogási Naplókról statisztikájában láthatjuk, akár a 100 kg feletti fogást tartalmazó naplókat. A Lekérdezések menüpontban több évre visszamenőleg tekinthetjük meg az egyesület statisztikáját. Például: vizenkénti összes fogás, Vízterületenkénti és halfajonkénti fogás, egyéni fogások listája.
  5. Tagi műveletek segítségével tölthetünk fel új tagot módosíthatjuk az adatait akár ki is törölhetjük.
  6. Lehetőségünk van az egyesületi vizekbe telepített halak statisztikájának követésére. A Tavak karbantartása menüpontban rögzíthetünk/törölhetünk telepítéseket és ugyanitt kérhetünk statisztikákat.
  7. Az elnöki belépésnél lehetőségünk van funkciókat hozzáadni személyekhez, hogy később nyomot tudjuk követni ki milyen posztot töltött be az egyesületen belül. (Beállítások menüpont. Funkció hozzáadása személyhez.)
  8. A legnagyszerűbb a rendszerben, hogy mindent az egyesületre lehet formálni a Beállítások menüpont -> Törzsadatok módosításánál. (halak, víztérkódok, funkciókódok, horgászjellegkód)
  9. Gyorsabb, hatékonyabb és pontosabb számfejtés.
  10. Akár munkatársunktól kérhet ingyen 1 órás betanítást megrendelést követően.

Fogási Napló Rögzítő Rendszer

A rövid bemutató megtekintéséhez kérem kattintson a play gombra!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Töltse ki az űrlapot!
Kollégánk 48 órán belül jelentkezik!

Mivel készítjük az új webes applikációkat?

Székhely

6723, Szeged
Pillich Kálmán utca 24

Kapcsolat

Email: info@thesystemweb.com   Phone: +36 70 397 0027