Tisztasági festés Szabó Istvánnal


Sok vállalkozó nem tudja és nem is akarja tudni, miért is hasznos legalább öt évente egyszer a tisztasági festés az irodája számára. Most Szabó Istvánnal ültünk le irodánkban és elmondta mi a lényege a tisztasági festésnek.
Lehet, hogy még tisztának tűnik a fal néhol, de ha közelebbről megnézzük látható az irodai székekkel a sok forgolódáskor keletkezet karcolások, leverődések a fal felületén. Továbbá az iroda fehér falai egy város közepén nagyobb eséllyel veszíthet fehérségéből, hisz az alkalmazottak naponta többször is szellőztetnek, így a levegőben lévő szmog/por lerakódik a fal felületére is.
Amikor bejön egy új ügyfél az irodába nem is gondolnánk, hogy a fal koszossága végett fordul vissza, de higgyék el van olyan tisztaságmániás ügyfél, aki azonnal megfordul és kilép az ajtón.
Sokan úgy vannak vele, hogy a tisztasági festés csak fehér szín lehet, de most lelőjük a poént: A tisztasági festés nem csak fehér festékkel lehet kivitelezni. Bármilyen más színt is alkalmazhatunk. Ami még fontos, hogy a tisztasági festés 1-2 nap alatt kivitelezhető egy 100 négyzetméteres irodában és nagyon költséghatékony, ha a fal egyenes.
Köszönjük, hogy kifestette irodánkat Szabó István és csapata! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk: https://tisztasagi-festes-budapesten.hu – tisztasági festés

Mivel készítjük az új webes applikációkat?

Székhely

6723, Szeged
Pillich Kálmán utca 24

Kapcsolat

Email: info@thesystemweb.com   Phone: +36 70 397 0027