Köszönjük a kiváló minőségű Dell használt laptopokat a Jebetónak!


A Jebeto Kft. által forgalmazott olcsó használt laptopok ideálisak cégek számára, ahogy nekünk is nagyon kapóra jöttek!

A jebeto.hu-n böngészhető olcsó használt laptopok kategória nem lehasznált, lassú és rossz minőségű gépeket rejt! Náluk az olcsó kategória is ugyanolyan megbízható, mint a drágább modellek. Az árbesorolás pusztán segédletként szolgál, hogy a vásárlók biztosan jól döntsenek és ne vékonyítsák meg pénztárcájukat feleslegesen. Egy-egy olcsó használt laptop ugyanis kiváló társ hétköznapi használatra, böngészésre, Microsoft Office programokhoz, adminisztrációhoz. Mi is ezért választotuk ezt a kategóriát. Ideje volt már beújítanunk irodai munkára való Dell használt laptopokból.

Ha más cég is olcsó használt laptopot keres, meleg szívvel ajánljuk a Jebeto Kft.-t. Gépeikel házhoszállítással, minimum egy év, maximum három év garanciával kínálják. Nem véletlen ilyen precízek, hiszen a használt laptop Budapest és Magyarország legkeresettebb termékei közé tartozik. A Jebeto számára pedig prioritás az ügyfelek száz százalékos elégedettsége. Csakis kiváló állapotú, nem lehasznált (sem hardveresen, sem szoftveresen) laptopokat árulnak.

Olcsó használt laptop

Olcsó használt notebook, használt laptop garanciával

A jebeto.hu laptopos webáruház olcsó használt laptopok kategóriájában a terméklista kizárólag 120.000 forint alatti gépeket vonultat fel. Mindegyikük alapértelmezetten egy év garanciát kap, mely igény szerint plusz két éves időtartammal bővíthető. Rendelés előtt egyes laptopok konfigurálhatók is – például nagyobb memóriával vagy SSD meghajtó kapacitással.

Az olcsó használt laptop is ugyanolyan biztonságos, mint az új. Főképp, ha olyan megbízható viszonteladótól kerül megvásárlásra, mint amilyen a Jebeto Kft. A gépeket a Jebeto teszteli és elvégzi rajtuk a szükséges karbantartást. Mielőtt újra forgalomba helyezi a hozzá beérkező laptopokat, az alábbiakat veszi górcső alá:

 • Akkumulátorteljesítmény. Fontos minden laptop és notebook tekintetében.
 • Ventilátorok. Működnek-e és nem melegszik-e túl a laptop?
 • Billentyűzet. Van-e esetleg, ami nem reagál vagy be van ragadva.
 • Egyáltalán elindul-e a rendszer?
 • Megterhelés alatt kikapcsol-e?

A fenti szempontok a vásárlók számára is hasznosak lehetnek, amennyiben használt laptop, használt notebook vételén törik a fejüket.

Hogyan mehet még biztosabbra a vásárló mind a kiszemelt használt laptop, mind pedig a forgalmazó cég tekintetében? Nos, íme még néhány szempont:

Szinte biztosan jól választunk,

 • ha hallottunk már jó visszajelzéseket ismerősöktől a modellt és szaküzletet illetően,
 • ha a választandó cégnél van rendes elérhetőség, nem csak egy sima g-mailes,
 • ha a cég weboldala igényesen van elkészítve, az is már egy jó alapismérv,
 • ha kapunk garanciát a vásárlásunk mellé,
 • ha gond esetén van lehetőség hozzájuk fordulni tanácsért,
 • ha a cég rendelkezik legalább egy üzlethelyiséggel.

Mivel készítjük az új webes applikációkat?

Székhely

6723, Szeged
Pillich Kálmán utca 24

Kapcsolat

Email: info@thesystemweb.com   Phone: +36 70 397 0027