Sikerdíjas keresőoptimalizálás 2018-ban

Legyen több látogatója weboldalának sikerdíjas keresőoptimalizálás segítségével!


4 fontos tipp miért érdemes keresőoptimalizálni!

  1. Ha Google Adwords-öt használ, hogy vállalkozása megjelenjen a keresőben, akkor azt a cég élete végéig fizetheti. Ezzel szemben, ha keresőoptimalizált a honlapja és a Google találati listájának első oldalán szerepel, azért csak egyszer kell fizetnie egy keresőoptimalizáló szakembernek.
  2. Az internetes marketing közül a legjobb felhasználó célzó a Google kereső. Annyira kifinomult algoritmusokkal készíti el az egyénre szabott találati listát, hogy az ember 95%-ban megtalálja az első oldalt a keresett dolgot.
  3. Egy keresőoptimalizált új honlap nagyobb befektetés nélkül is hozhat vásárlót a vállalkozásnak.
  4. Egyre nagyobb a verseny minden témakörben, minél később kezd neki egy vállalkozás egy betelt piacon egy adott kulcsszó keresőoptimalizálásához, annál kisebb az esélye az előre kerüléshez. Továbbá sikerdíjas keresőoptimalizálás esetén nem fogják elvállalni a keresőoptimalizáló szakemberek.

A sikerdíjas keresőoptimalizálás előnyei:

  1. Önnek csak a szerződésben foglalt kulcsszavakra a megbízási díj 30%-át kell megfizetnie
  2. A maradék 70%-ot csak akkor számlázzuk ki, ha a szerződésben foglalt fő kulcsszóra a keresőoptimalizált weboldal a Google találati lista első oldalán megjelenik
  3. Szakmailag felkészült szakember foglalkozik az Ön weboldalával vagy webáruházával
  4. A sikerdíjas keresőoptimalizálás tartalmazza az ingyenes tartalomírást, linképítési folyamatokat.
  5. A Helyhez (városhoz) kötött keresőoptimalizálást, akár egy hónapon belül teljesítjük. például: keresőoptimalizálás Szeged

A sikerdíjas keresőoptimalizálás hátrányai:

  1. Nincs lehetőség a megbízási szerződésbe foglal kulcsszavak módosítására. (Hisz a rámutató linkek szövegei is releváns minőségi szövegeket tartalmaznak)

Ön szeret ingyen dolgozni? Mi nem! Ezért a lehető leghamarabb próbáljuk meg elérni weboldalával vagy webáruházával a kívánt pozíciót a Google organikus találati listán.

Mi az a keresőoptimalizálás?

Sikerdíjas keresőoptimalizálás 2018-ban

A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, SEO), illetve keresőmarketing az a tevékenység, melynek célja, hogy egy weboldalt a webes keresők (mint például a Google) megtaláljanak, és a találati listában minél előrébb mutassanak.

Kérjen ajánlatot!

Mivel készítjük az új webes applikációkat?

Székhely

6723, Szeged
Pillich Kálmán utca 24

Kapcsolat

Email: info@thesystemweb.com   Phone: +36 70 397 0027