Weboldal készítés Budapest

Miért fontos egy cég számára a weboldal készítés?

A mai modern világban egy vállalkozás számára a legtöbb felhasználó már az interneten keresztül érkezik. Egy cég online jelenléte weboldal készítés nélkül szinte lehetetlen. Természtesen jó fogás lehet a social médián keresztül kreált oldal, de az még nem ad imidzset a vállalkozásnak. Ez nem csak Budapesten, hanem bármely magyarországi városra jellemző.

3 Fontos érv a weboldal készítés mellett

  1. Online jelenlét: Amint megjelensz a világhálón az olyan mintha kinyitnál egy üzletet. Amikor felraksz egy terméket vagy szolgáltatást a weboldaladra, az olyan mintha a helyi kis boltodban felteszel a kis polcodra egy árut. A különbség csak annyi, hogy itt a bérleti díj a domain és tárhely szolgáltatás, amit évente kell fizetni és 100x kevesebbe kerül, mint egy helyi mintabolt fenntartása. Ezért a weboldal készítést egyszer kell megcsinálni, de jól!
  2. Vásárlók: A felhasználók általában fizetett reklám nélkül a Google keresőből és az oldaladra mutató linkekből érkezhetnek, ezért ajánlom figyelmedbe a Sikerdíjas Keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat. A Google találati lista első oldalán elhelyezkedni nem csak jó, hanem potenciális vásárlókhoz juthatsz. Tehát a weboldal készítés mellett a második legnagyobb munka a keresőoptimalizálás.
  3. Konverzió: Ha már vannak felhasználóid, onnan már csak rajtad múlik, hogy vásárolni fognak-e. Ezt nem csak a honlapra kitett termék, szöveg és képek alapján döntik el, hanem a weboldal készítésből eredő felhasználóbarátság. Itt kitérve az okostelefonra és, tabletre való optimalizációra, továbbá a weboldal betöltésének sebességére. Egyszerű végiggondolni, ha csak az ember figyelemmel kíséri, hogy ő maga hogyan vásárol vagy rendel meg szolgáltatásokat egy weboldalról.

Weboldal készítés Budapest

Weboldal készítés Budapest

A weboldal jelenlétet és életet biztosít az interneten vállalkozásunk számára. Cégünk több év szakmai tapasztalattal nyújt megoldást weboldal készítésre, webáruház készítésre Budapesten. A weboldal készítési árak relatívak, hisz mindenki az egyediségre törekszik és a saját ötletét szeretné megvalósítani, de természetesen léteznek intervallumok és csomagok.

Weboldal készítés Budapest - referenciáink

laptopokolcson.hu

Weboldal készítés laptopokolcson.hu

Megbízó: "A webáruházam keretrendszere elavult és nem lehetett bővíteni, ezért egy hasonló, de újabb dizájnnal szeretném újjáéleszteni."

A webáruház teljes újra telepítése Wordpress cms-el a meglévő termékek importálásával

auto-behozatal.hu

Weboldal készítés auto-behozatal.hu

Megbízó: "Egy új szolgáltatást indítottam meglévő cégemhez és ehhez szerettem volna egy professzionális online jelenlétet, amit sikerült is összehozni a fejlesztő csapatnak" 

Szabad kezűleg raktuk össze a dizájnt, hogy a lehető legfelhasználó barátibb legyen és ezzel ügyelve a SEO-ra.

Kérjen ajánlatot!

Mivel készítjük az új webes applikációkat?

Székhely

6723, Szeged
Pillich Kálmán utca 24

Kapcsolat

Email: info@thesystemweb.com   Phone: +36 70 397 0027