Weboldal készítés Szeged

Weboldal készítés szegedi vállalkozásoknak

Új vagy meglévő vállalkozásának online jelenlétet szeretne? Jó helyen jár! Együtt kitaláljuk és elkészítjük weboldalát, amire szüksége van. Legyen szó egyszerű céges bemutatkozó oldalról vagy webáruházról. Főbb szolgáltatásaink: weboldal készítés Szeged, webáruház készítés Szeged, keresőoptimalizálás Szeged

Miért van szüksége weboldal készítésre Szegeden?

 1. Nem csak a nyugati államok részén tájékozódnak a vásárlók internetről, hanem a szegediek is!
 2. Legyen szó akár étteremről, pizzériáról, vasműszaki boltról az emberek útnak indulás előtt felkeresik az adott helyet az interneten, és ha nem találják, akkor úgy vélik, hogy nem is létezik az adott vállalkozás.
 3. Gyorsan, egyszerűen frissítheti termékeit szolgáltatásait weboldalán. Nem csak szöveget, hanem fotókat és videókat is tölthet fel weblapjára. Nagyobb módosítások esetén egy kávé mellett összeülve módosíthatjuk weboldalát.
 4. A weboldal készítés Szeged szolgáltatásunk költséghatékony megoldást nyújt vállalkozásának online jelenlétéhez.
 5. Egy profi web dizájnnal könnyen felhívhatja magára a figyelmet vállalkozása. Bizalmat épít és megkülönböztetést nyújt a többi hasonló céggel szemben.
 6. Több vásárlóra tehet szert a weboldal készítés Szeged szolgáltatásnak köszönhetően, így növelheti profitját is!

Fontos információk Weboldal készítés Szeged előtt

Weboldal készítés Szeged

Weboldal készítés Szeged előtt a legjobb eredmény elérése érdekében meg kell ismernünk vállalkozását, hogy pontosan tisztában legyünk mit és hogyan szeretne elérni. Minél jobban elmagyarázza nekünk cégének célját, annál jobban tudjuk felhasználóinak továbbadni. A weboldal készítésre szánt összeg nem lesz túl sok se kevés minden weboldal készítés előtt adunk egy árajánlatot, ami modulokból épül fel, így lehetőséget biztosítva a kisebb vállalkozások online jelenlétéhez. Például a hasznos, de a vállalkozás indítása előtt jelentéktelen weboldal készítés modulokat kivehetjük és később is integrálhatjuk weboldalába. A weboldal készítés árak menüpontunkon belül találhat néhány általunk összefoglal weboldal készítési csomagot.

Webáruház vagy weboldal

Sokan gondolkoznak webáruház készítésben, de csak 1-2 terméket akarnak forgalmazni. Ebben az esetben a legjobb választás a weboldal készítés Szegeden szolgáltatás. Gondoljon bele egy webáruház létrehozása és üzemeltetése többször annyi pénzbe kerül, mint egy weboldal készítés. Céges termék bemutató weblapoknak hívjuk azokat az oldalakat amik, csak 1-3 terméket szolgáltatást kínálnak. Tekintse meg referenciáinkat, melyben talál olyan egyszerű weboldalt, amit kifejezetten erre szántunk.

Webáruház vagy weboldal

Milyen lépésekből áll a weboldal készítés?

 1. Specifikáció készítés a megrendelővel. Ez megeshet egy kávé mellett, de lehet egy hosszabb telefonos beszélgetés is.
 2. Előkészületek a weboldal készítésre. Tárhely bérlés, domain cím bérlés, SSL tanúsítvány beállítás. Ezeket érdemes a fejlesztés megkezdése előtt vagy a specifikáció elkészítése után azonnal megvásárolni. Könnyen lehet, hogy más is már le akarja foglalni ugyan azt a domain címet, amit mi kitaláltunk.
 3. Az előre megírt keretrendszer telepítése a tárhelyre. Sablon integrálása a keretrendszerbe, hogy elősegítse a dizájn kialakítását.
 4. A weboldal készítés specifikációja alapján funkciók létrehozása, tesztelése.
 5. Folyamatos egyeztetés mellett a weboldal dizájn végleges kialakítása.
 6. Technikai keresőoptimalizálások beállítása analizálása.
 7. Tartalmi keresőoptimalizálás. A weboldal készítés alatt megírt tartalom felrakása SEO szempontok szerint.
 8. Amennyiben a megrendelőnek minden megfelel indítható a weboldal.

Weboldal készítés Szeged - referenciáink

laptopokolcson.hu

Weboldal készítés laptopokolcson.hu

Megbízó: "A webáruházam keretrendszere elavult és nem lehetett bővíteni, ezért egy hasonló, de újabb dizájnnal szeretném újjáéleszteni."

A webáruház teljes újra telepítése Wordpress cms-el a meglévő termékek importálásával

auto-behozatal.hu

Weboldal készítés auto-behozatal.hu

Megbízó: "Egy új szolgáltatást indítottam meglévő cégemhez és ehhez szerettem volna egy professzionális online jelenlétet, amit sikerült is összehozni a fejlesztő csapatnak" 

Szabad kezűleg raktuk össze a dizájnt, hogy a lehető legfelhasználó barátibb legyen és ezzel ügyelve a SEO-ra.

Kérjen ajánlatot!

Mivel készítjük az új webes applikációkat?

Székhely

6723, Szeged
Pillich Kálmán utca 24

Kapcsolat

Email: info@thesystemweb.com   Phone: +36 70 397 0027